L'atur s'ha estancat aquest setembre

A Granollers hi ha hagut un lleuger descens, mentre que a les Franqueses ha incrementat

Economia

El nombre d'aturats a Granollers i les Franqueses al setembre és molt similar al de l'agost, després que es produís un increment durant aquest mes d'estiu. De fet, a Granollers hi ha hagut un descens gairebé imperceptible del 0,32%, mentre que a les Franqueses hi ha un 0,75% més d'aturats que el mes anterior. Al conjunt de la comarca s'ha notat un pèl més la disminució (-1,86%) i hi ha 404 aturats menys que a l'agost.

En concret, a la capital del Vallès Oriental hi ha hagut 11 persones menys inscrites a l'atur que al mes anterior, segons dades del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. En total, a la ciutat hi va haver 3.446 persones aturades al setembre, un 6,51% menys que al mateix més de l'any passat (3.686).

Per la seva banda, a les Franqueses es van comptabilitzar 1.073 veïns inscrits al Servei d'Ocupació de Catalunya al setembre, 8 més que a l'agost. De fet, la xifra de desocupats d'aquest mes és exactament la mateixa que al setembre de 2017.

A nivell comarcal, la xifra d'aturats ascendeix als 21.232. La reducció de l'atur al Vallès Oriental és una tendència que s'ha anat mantenint aquest any, tot i que d'una forma més moderada que el 2017.

Edicions locals