Els teatres franquesins arrenquen la programació de tardor amb 11 nous espectacles

Les titelles enceten dissabte la temporada, que ja arriba a la 13a edició del cicle d'espectacles infantils i familiars i a la sisena del cicle Humor&Co

Cultura

L'espectacle de titelles 'Maure el dinosaure' encetarà la programació dels teatres franquesins aquest dissabte - Fotografia: Ajuntament
L'espectacle de titelles 'Maure el dinosaure' encetarà la programació dels teatres franquesins aquest dissabte - Fotografia: Ajuntament

L'espectacle de titelles Maure el Dinosaure de la companyia Teatre Nu donarà el tret de sortida a la programació de tardor dels teatres franquesins, que enguany acolliran 11 propostes entre el 29 de setembre i l'1 de gener.

La història d'amistat entre la Martina i el dinosaure Maure es podrà veure dissabte al Casal Cultural de Corró d'Avall (18 h). La representació està pensada per a infants a partir dels tres anys i s'emmarca en el 13è cicle d'espectacles infantils i familiars.

Durant els propers mesos, pels escenaris franquesins hi passaran espectacles com Bona nit, benparits!, una comèdia musical interpretada per Fel Faixedas, de Teatre de Guerrilla, que es podrà veure el 5 d'octubre a Corró d'Avall (21 h) –en el marc de la sisena edició del cicle Humor&Co– o BLOOP!, l'última proposta de Pep Bou que, després d'assajar a Corró d'Amunt, serà al Teatre Auditori de Bellavista els dies 6 i 7 d'octubre (18 h).

També es representarà la comèdia Somni d'una nit d'estiu –adaptada de l'obra del mateix nom de Shakespeare–, el musical La nena dels pardals –per a infants majors de cinc anys– l'espectacle Els cistells de la caputxeta –basat en el llibre de Miquel Martí i Pol Per molts anys!– o el teatre-concert Cabareta, que serà a Bellavista el 19 d'octubre (21 h).

L'any acabarà amb la paròdia Tenors Il·luminati, que vol ser un homenatge als concerts que van fer els Tres Tenors arreu del món durant els anys 90, l'espectacle de titelles Vola ploma i el de màgia Enchantée, amb l'il·lusionista Melanie Cacho. L'última cita de la programació cultural franquesina serà l'1 de gener al Teatre Auditori de Bellavista, quan se celebrarà el concert d'any nou amb l'Orquestra Maravella (19 h).

Tots els horaris i espais dels espectacles es poden consultar en aquest web. Les entrades ja són a la venda a les taquilles del Teatre Auditori de Bellavista (c/Astúries, 1 - 938 405 782) i del Casal Cultural de Corró d'Avall, situat a l'avinguda de Santa Eulàlia s/n (de dilluns a divendres, de 17 a 21 h i dissabtes de 10 a 14 h). També es poden comprar a través d'internet.

Edicions locals