Ciutadans fingeix participar en l'elaboració de l'arrossada de Corró d'Avall

La comissió de festa major desmenteix que el partit hi hagi col·laborat i li reclama disculpes

Societat, Política

La comissió de festa major de Corró d'Avall ha desmentit una piulada de Ciutadans en què assegurava haver ajudat a preparar l'arrossada de diumenge. L'organització afirma que Ciutadans "no ha participat en l'elaboració de l'arrossada", apunta que desconeix "com s'han colat per fer-se la foto" i ha reclamat una disculpa del partit.

Aquest matí, un representant de Ciutadans s'ha posat en contacte amb Eli Rodríguez, presidenta de la comissió de festa major de Corró d'Avall, per disculpar-se. "Ens ha demanat disculpes i ha assegurat que ha estat un malentès i que no hi ha hagut mala fe", explica Rodríguez, qui assegura que "nosaltres hem acceptat les disculpes però li hem dit que no ha estat cap error, que la piulada era senzillament mentida".

La comissió assegura que fins ara mai havia tingut problemes amb cap partit polític: "Durant tots aquests anys hem tingut relacions amb molts partits i amb l'Ajuntament, i mai ens havia passat res semblant", explica Rodríguez. Dimarts, la comissió es reunirà per fer balanç de la festa major i es traslladarà el missatge de disculpa de Ciutadans a tots els membres de l'organització.

La piulada de Ciutadans, que anava acompanyada d'una fotografia en què es veu un membre del partit remenant la paella, ja havia desaparegut ahir a la nit.

 


 

 

Edicions locals