Viatjar en autobús per les Franqueses serà gratuït del 16 al 22 de setembre

Per celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat

Societat

Cartell que promociona la Setmana Europa de la Mobilitat 2018 - Foto: Ajuntament de les Franqueses
Cartell que promociona la Setmana Europa de la Mobilitat 2018 - Foto: Ajuntament de les Franqueses

Viatjar en autobús urbà o interurbà per les Franqueses serà gratuït del 16 al 22 de setembre amb l'objectiu de promoure l'ús del transport urbà i de la bicicleta durant la Setmana Europea de la Mobilitat, que aquest any se celebra amb el lema Combina i mou-te.

A partir d'avui, dijous, ja es poden recollir les targetes d'autobús gratuïtes al Servei d'Atenció al Ciutadà que hi ha tant a Corró d'Avall com a Bellavista i que permetran viatjar pel municipi sense haver de pagar.

A més, i coincidint amb la festa major de Corró d'Avall, diumenge (10 h) se celebra la Festa de la bicicleta urbana 2018, que sortirà des de la zona esportiva municipal.

La Setmana Europea de la Mobilitat vol promoure els desplaçaments a peu, en bicicleta, en vehicle elèctric o en transport públic, que són formes de mobilitat més sostenibles, saludables i segures. També pretén millorar la qualitat de l'aire i reduir la contaminació dels municipis que se sumen a la proposta.

Darrerament les Franqueses ha ampliat els horaris i els recorreguts del bus urbà, i vol potenciar l'ús de la bicicleta amb l'ampliació del carril bici entre Llerona, el Falgar, el polígon del Congost i el nucli urbà de Corró d'Avall.

Edicions locals