Portes obertes amb tastet d'instruments a l'escola de música Claudi Arimany

El nou equip, que va assumir la direcció del centre al juliol, celebra demà la jornada per donar a conèixer el nou projecte

Cultura, Societat

Una de les sales de l'escola municipal de música Claudi Arimany - Foto: Ajuntament les Franqueses
Una de les sales de l'escola municipal de música Claudi Arimany - Foto: Ajuntament les Franqueses

Coincidint amb l'inici del període de preinscripcions –que va començar dilluns–, l'escola municipal de música Claudi Arimany obre dimecres les seves portes (de 17 a 20 h) perquè tothom qui vulgui pugui conèixer de primera mà l'equip directiu i docent del centre i també el nou projecte que impulsa la cooperativa de músics Contrapunt, que va assumir la gestió de l'escola al juliol.

La jornada inclourà un petit tastet d'instruments per a totes aquelles persones interessades en començar classes de música i també servirà per resoldre dubtes.

A més de la tasca formativa, el nou projecte del centre incorpora la vessant promotora de la música amb l'objectiu d'apropar-la a la ciutadania. Així, es pretén motivar els franquesins com a oients o músics, fer de l'escola un punt de referència al municipi i incorporar-la a la comunitat.

Les dates que s'han habilitat aquest setembre per fer les preinscripcions són del 3 al 12 a través d'Internet, i presencialment els dies 3, 5 i 12 (de 17 a 20 h).

 

Edicions locals