El Casal d'Avis de Bellavista celebra la Setmana Cultural de la Gent Gran amb teatre, havaneres, sardanes i gospel

Se celebrarà del 5 a l'11 de setembre i hi ha programats una vintena d'actes

Cultura, Societat

La mostra de treballs manuals, en una de les edicions passades de la Setmana Cultural de la Gent Gran - Foto: Ajuntament de les Franqueses
La mostra de treballs manuals, en una de les edicions passades de la Setmana Cultural de la Gent Gran - Foto: Ajuntament de les Franqueses

La gent gran de Bellavista té una cita amb el Casal d'Avis i Centre Social del barri del 5 a l'11 de setembre, quan se celebrarà una nova edició de la Setmana Cultural amb una vintena de propostes musicals, de teatre, àpats i ball.

El tret de sortida el donarà l'habitual exposició de treballs manuals, que es podrà visitar al casal a partir de dimecres (10.30 h). El gruix d'activitats però començarà amb l'exhibició de sevillanes (17 h), que anirà seguida del concurs de truita de patates amb degustació (18 h) i l'actuació del grup rociero La Madrugá de la Hermandad Rociera de Bellavista (19 h).

Dijous, els veïns podran començar el dia participant al torneig de dòmino i de parxís (10 h). A la tarda hi haurà una exhibició de tai-txi a càrrec d'alumnes del casal (16.30 h) i el grup de teatre Siempre Joven, un habitual a la setmana cultural, representarà l'obra Aquí no paga nadie (17.30 h).

El torneig de petanca, que començarà a les 15.30 h, encetarà les activitats de divendres. També hi ha programades una ballada de sardanes (17 h) i una cantada d'havaneres amb el grup Nus Mariner (18 h), durant la qual s'oferirà rom cremat a tots els assistents.

La tradicional paella popular tindrà lloc dissabte (14 h) i anirà seguida d'un concert de gospel a càrrec de la companyia Milnotes (16.30 h) i d'una actuació musical de playback del grup Vallès Music (17.30 h). El cap de setmana acabarà amb el ball de diumenge, que comptarà amb música en viu a càrrec del músic Àlex (17 h).

Dilluns, la dansa i la música prendran tot el protagonisme amb l'exhibició de ball en línia a càrrec d'alumnes del casal (16.30 h) i l'actuació del grup musical Flors i Violes, que repeteix d'altres edicions (17.30 h).

La setmana cultural acabarà dimarts amb el dinar dels socis del casal d'avis (14 h), el lliurament de trofeus dels tornejos de petanca, parxís, dòmino i del concurs de truita (16.30 h) i amb ball i música en viu a càrrec del Duo Melody (17 h).

Edicions locals