Beatriz Talegón participarà en els actes de l'11 de setembre de les Franqueses

L'advocada farà una conferència a l'Ajuntament abans de l'ofrena floral al monòlit del passeig de Tagament, que comptarà amb Els Garrofers i les corals Xeremella, Cor Camins i Cantaires de Corró

Política

Cartell dels actes programats per l'11 de setembre a les Franqueses - Ajuntament de les Franqueses
Cartell dels actes programats per l'11 de setembre a les Franqueses - Ajuntament de les Franqueses

L'advocada i periodista Beatriz Talegón obrirà els actes de la Diada de l'11 de setembre a les Franqueses amb la xerrada La República de Catalunya, una oportunidad para España y para Europa, que se celebrarà a la sala de plens de l'Ajuntament a partir de les 10.30 h.

Talegón aprofitarà la conferència per parlar de la situació actual de Catalunya i plantejarà el procés d'independència com una "oportunitat per mostrar les clavegueres d’Espanya i aprofundir en el concepte de democràcia".

Després de la xerrada començarà el seguici amb els Garrofers des de la plaça de l’Ajuntament fins el monòlit del passeig de Tagamanent (11.30 h), on s'hi farà la tradicional ofrena floral. A més, les corals Xeremella, Cor Camins i Cantaires de Corró oferiran un petit concert i també s'hi interpretarà la sardana Himne al poble de les Franqueses.

Acabada la sardana, es farà una cantada col·lectiva de l'Himne dels Segadors i hi haurà un aperitiu animat amb la música dels Garrofers.

 

 

Edicions locals