ADIF construirà un pas soterrat sota les vies de l'R3 que unirà les antigues casernes amb la carretera de Ribes

També es crearà un pas soterrat entre les andanes de l'estació de les Franqueses i se'n milloraran els tancaments

Societat

ADIF construirà un pas soterrat que connectarà la carretera de Ribes i la zona de les antigues casernes militars de Corró d'Avall. També es remodelarà l'estació de les Franqueses, on s'hi crearà un pas soterrat entre andanes i es milloraran els tancaments al voltant de l'estació.

Segons l'Ajuntament de les Franqueses, l'aprovació i la licitació d'aquestes actuacions d'ADIF es faran de manera independent al procés del desdoblament de la línia R3 per agilitzar l'inici de les obres.

Avança el desdoblament de l'R3

Aquesta setmana, la publicació al Boletín Oficial del Estado de la declaració d'impacte ambiental del projecte de Duplicació de la via de la línia de rodalies R3 entre Parets i la Garriga, ha obert la porta a que el desdoblament sigui una realitat.

Aquesta declaració, resolta per la Direcció General de Biodiversitat i Qualitat Ambiental de la Generalitat de Catalunya és el darrer tràmit abans de procedir a l'aprovació inicial del projecte.

Encara no hi ha data per a l'inici de les obres de construcció de la segona via d'aquesta línia ferroviària que travessa el municipi.

 

Edicions locals