Corró d'Amunt celebra una festa major plena de jocs, ball, música i àpats populars

Del 3 al 5 d'agost hi ha programades una vintena de propostes per a tots els gustos

Cultura, Societat

En la festa major de l'any passat també es va organitzar uan festa de l'escuma - Fotografia: Ajuntament els Franqueses
En la festa major de l'any passat també es va organitzar uan festa de l'escuma - Fotografia: Ajuntament els Franqueses

Els inflables que s'instal·laran el 3 d'agost a la zona esportiva de Corró d'Amunt (19 h) seran el primer senyal inequívoc de què el poble enceta la seva festa major. Després, la inauguració de l'exposició de pintures d'Elisa Martínez a les Antigues Escoles (20 h) i la posterior botifarrada popular (21 h) donaran pas al pregó d'inauguració d'un cap de setmana amb una vintena de propostes pensades per a totes les edats.

A les 23 h començarà un dels jocs que ha organitzat la comissió de Festa Major i en què els participants s'hauran de posar a la pell de Romeu per trobar l'antídot que deixi sense efecte el verí mortal ingerit. Amb aquest jocs de pistes s'acabarà el primer dia de festa major, que continuarà dissabte amb un torneig de petanca (9 h) i un esmorzar en bicicleta que organitza el club ciclista (10 h).

Al migdia, els més petits podran refrescar-se participant als jocs d'aigua que hi ha previstos a les antigues escoles, i a la tarda podran acolorir-se amb la Holi Party i divertir-se a la festa de l'escuma. Per la seva banda, els aficionats a les sardanes podran participar en una ballada amb la cobla Ciutat de les Roses a les antigues escoles (19 h) on, a la mateixa hora, hi ha previst un aperitiu a la fresca per a tothom. Després del sopar de festa major (21 h) se celebrarà l'exhibició i el segon concurs de balls de saló i també el ball de festa major, amb l'actuació d'un DJ al final.

La missa solemne amb el cant dels goigs de Sant Mamet (11 h) encetarà les activitats diumenge, l'últim dia de festa major. A la tarda actuarà la companyia de Circ Vermut amb el seu espectacle Ni cap ni peus a la zona esportiva (18.30 h) i les havaneres a càrrec del grup Crema Catalana (22 h) posaran el punt final a la festa major 2018 del poble.

La prèvia: un sopar el dia 28

Per tal d'escalfar motors abans del tret d'inici de la festa major, el dissabte 28 se celebrarà un sopar a les antigues escoles de Corró d'Amunt (20 h). L'àpat està organitzat per la Comissió Festa Major del poble i caldrà comprar tiquet abans del sopar.

Edicions locals