Un cotxe bolca al Sot del Fuster i obliga a tallar el camí de Llerona a Marata

L'accident ha passat pels volts de les 8.30 h i no hi ha hagut ferits

Societat

El cotxe ha bolcat en un revolt del camí veïnal de Marata - Fotografia: Policia Local de les Franqueses
El cotxe ha bolcat en un revolt del camí veïnal de Marata - Fotografia: Policia Local de les Franqueses

les Franqueses

Un vehicle ha bolcat aquest matí cap a les 8.30 h mentre circulava pel camí veïnal que uneix Marata amb Llerona –popularment conegut com a Sot del Fuster–, segons ha informat la Policia Local de les Franqueses.

La conductora ha perdut el control del cotxe quan s'ha apartat cap a la dreta per deixar més espai a un vehicle que li venia de cara i, a conseqüència d'això, ha bolcat. La noia ha estat atesa pels serveis mèdics en el mateix punt de l'accident, però només ha patit algunes rascades. La policia local ha descartat que la causa de l'accident hagi estat l'accés de velocitat.

Fonts policials també apunten que el vehicle que circulava en direcció contrària no s'ha aturat, però que sí ho han fet els cotxes que eren al darrera del vehicle accidentat. Aquests conductors s'han quedat al lloc de l'incident fins que ha arribat la policia.

A causa de l'accident, s'ha hagut de tallar el camí veïnal des de l’encreuament de la BV-5151 –que connecta Marata amb Llerona, Corró d'Amunt i Corró d'Avall– fins a la rotonda de Llerona durant gairebé una hora i mitja. Cap a les deu del matí, el camí ja s'ha reobert a la circulació.

La policia franquesina assegura que darrerament no s'havien produït accidents greus en aquesta via, tot i que apunta que es tracta d'un camí "estret i de molta circulació".

Edicions locals