Bellavista bat un nou rècord en l'estirada de tractor d'adults i clava el cronòmetre als 17,38 segons

Les activitats d'aigua van ser les propostes estrella, ja que van ajudar a fer passar la calor del cap de setmana

Cultura, Societat

L'arrossada va ser una de les activitats que va aplegar més gent - Fotografia: Raül Medina
L'arrossada va ser una de les activitats que va aplegar més gent - Fotografia: Raül Medina

Txell Parera

La intensa calor del cap de setmana no va frenar el veïnat de Bellavista a l'hora de participar en la quarantena de propostes programades durant la festa major del barri.

Sens dubte, les activitats d'aigua van ser de les que van tenir més èxit, com el correaigua de dissabte o el tobogan aquàtic, una de les novetats de la festa d'enguany.

D'altra banda, les propostes que acostumen a aplegar més veïns van tornar a ser multitudinàries, com és el cas de la tradicional arrossada o l'espectacle de varietats de l'envelat que va posar el punt i final a la festa major.

Però qui sembla que no va notar la calor van ser tots aquells que van participar en l'estirada de tractor d'adults, que van acabar amb un nou rècord a la butxaca després que el cronòmetre s'aturés en els 17,38 segons. En canvi, els més petits no van poder superar-se i el seu tractor va creuar la línia de meta als 25,81 segons –el rècord el van aconseguir l'any passat, amb 18,44 segons–.

Precisament, les colles de Guillots i Suats fan un balanç molt positiu de la festa major, sobretot de la resposta del veïnat en activitats com la suada guillada, la cursa d'obstacles que l'entitat va organitzar divendres al vespre.

Per la seva banda, la Comissió de Festes de Bellavista ha destacat l'alta participació en la festa d'enguany i també l'èxit de totes les propostes, incloses les activitats noves.

Edicions locals