Comencen les obres de remodelació de la zona esportiva de Llerona

Les primeres actuacions han estat a la pista de bàsquet del Casal Parroquial

Societat

Obres a la pista del Casal Parroquial
Obres a la pista del Casal Parroquial

Aquesta setmana han començat les obres per a la remodelació de la zona esportiva de Llerona. Es tracta de la primera fase del projecte, que inclou l'arranjament de la pista multiesportiva –antiga pista de bàsquet del Casal Parroquial–, de les pistes de tennis i de petanca, de la zona de jocs infantils i de les zones d'esbarjo.

En concret, es delimitarà el perímetre de la zona esportiva amb una tanca, es transformarà una pista de tennis en una de pàdel, s'instal·laran enllumenat i noves zones enjardinades, s'arranjaran les pistes de petanca, la pista polivalent i la zona infantil i també es milloraran els accessos i els camins. La superfície total de l'actuació és de 4.575,93 m2 i les obres tenen un pressupost de 282.395,50 euros (sense IVA).

Amb la segona fase dels treballs a la zona es redefiniran els usos de l’edifici del Casal Cultural i, en una tercera, la que afecta a la majoria de terrenys del conveni de permuta, s'ampliarà l'espai d'equipaments i també es crearan noves zones d’aparcament.

Pensant en aquesta darrer fase, l'Ajuntament ha destinat una partida de 48.000 euros del superàvit del 2017 a asfaltar l'aparcament de la zona esportiva. La inversió es va aprovar en l'últim ple municipal amb els vots a favor de l'equip de govern (PDeCAT- Demòcrates i PSC-CP) i d'ERC-AM i les abstencions d'ILFC-E, CpF i PPC.

Edicions locals