Un cotxe s'incendia a la ronda nord de Granollers sense causar ferits

Els fets van passar dilluns al vespre i van obligar a tallar un tram de la carretera durant una hora

Societat

Imatge de l'incendi del vehicle, a la ronda nord de Granollers -
Imatge de l'incendi del vehicle, a la ronda nord de Granollers -

les Franqueses, GranollersTxell Parera

Un vehicle va incendiar-se dilluns cap a les 20 h mentre circulava en direcció a les Franqueses per la ronda nord de Granollers, la C-352, just en el pont que passa per sobre la rotonda de la carretera de Granollers a Cardedeu.

Una patrulla de la policia local de les Franqueses va detectar una columna de fum a prop de l'empresa Bopla a les 19.49 h i va dirigir-se fins als llocs dels fets, on va trobar-se el vehicle incendiat. El conductor va sortir il·lès i no hi va haver cap ferit.

Els agents van tallar el tram de la ronda, desviant els vehicles cap a la C-251 i impedint que s'hi accedís des de la carretera de Granollers a Cardedeu. Una altra patrulla de la policia local franquesina va arribar al punt de l'incendi i els agents van intentar apagar el foc amb els extintors dels dos vehicles policials, sense èxit.

Aleshores, els policies van donar avís a Mossos d'Esquadra i a Bombers de la Generalitat, que van desplaçar una dotació de cada cos fins a la ronda. L'incendi es va donar per extingit pels volts de les 21 h.

 

Edicions locals