Els petits de la colla dels Diables, els Encendrots, celebren 10 anys per Sant Joan

Per commemorar-ho, els Encendraires faran tallers, una tabalada i un sopar amb concert per la revetlla

Cultura

les Franqueses

La revetlla de Sant Joan d'aquest 2018 serà del tot especial pel Encendrots, els més petits de la colla franquesina dels Diables Encendraires, que celebraran el seu 10è aniversari gaudint del foc i de la festa.

Per commemorar-ho, la colla organitza el 23 de juny una tarda plena d'activitats que començaran amb la rebuda de la flama del Canigó (18.30 h). Després hi ha previstos diversos tallers infantils i, a partir de les 20.30 h, començarà una tabalada que s'allargarà fins a l'hora de sopar (21 h).

L'àpat, a base de carn a la brasa, donarà pas al correfoc infantil que protagonitzaran els Encendrots (23 h) i després s'encendrà la tradicional foguera de Sant Joan. Pels volts de la mitjanit començarà un concert de DJ, amb servei de barra a preus populars, que durà la festa a les Franqueses fins a les 2 de la matinada.

Tots els actes tindran lloc a la plaça de l'Ajuntament, excepte el correfoc que començarà a la rambla de la carretera de Ribes i la foguera, que s'encendrà al pàrquing de l'Ajuntament.

 

Edicions locals