Quatre escoles granollerines i l'institut Lauro, de les Franqueses, trenquen tabús en una exposició

La mostra recull els treballs dels centres que han participat en la setena edició del programa Art i Escola

Cultura, Societat

Un dels projectes del programa Art i Escola - Foto: ACVic Centre d'Arts Contemporànies
Un dels projectes del programa Art i Escola - Foto: ACVic Centre d'Arts Contemporànies

L'escola Ferrer i Guàrdia, l'escola Lledoner, l'escola Mestres Montaña i l'escola Pereanton, així com també l'institut Lauro de les Franqueses, exposaran al Museu de Granollers els seus treballs sobre el tabú. La mostra s'inaugurarà el 5 de juny (19 h) i es podrà visitar fisn el dia 10.

La mostra és el resultat de la reflexió dels cinc centres després d'haver participat en la setena edició de l'Art i Escola, un programa educatiu coordinat per l'Associació Cultural de Granollers que impulsa l'ACVic Centre d'Arts Contemporànies. La iniciativa recull els treballs artístics de fotografia, dansa, pintura o teatre de gairebé 3.500 alumnes d'una trentena d'escoles catalanes, des d'escoles bressol fins a centres de secundària. Els estudiants ja han exposat els seus projectes sobre el tabú a l'ACVic Centre d'Arts Contemporànies (carrer Sant Francesc, 1 Vic).

A Granollers, el curs passat ja va aplicar-se un projecte pilot del programa en tres centres –l’Escola Ferrer i Guàrdia, l’Escola Mestres Montaña i el Centre Obert Ponent–. En aquella ocasió, els projectes van girar entorn al concepte del caos.

 

Edicions locals