Obertes les preinscripcions a les activitats d'estiu municipals

S'ofereixen propostes esportives i de lleure per a infants i joves durant el mes de juliol

Societat, Esports

El període de preinscripcions per a les activitats d'esport i lleure de cara a l'estiu s'allargarà fins el 6 de maig - Foto: Ajuntament de les Franqueses
El període de preinscripcions per a les activitats d'esport i lleure de cara a l'estiu s'allargarà fins el 6 de maig - Foto: Ajuntament de les Franqueses

Avui, dilluns, s’obre el període de preinscripcions a les activitats de lleure i esportives municipals per a infants i joves de cara a l'estiu.

Les activitats de lleure tindran lloc durant el mes de juliol en casals –els matins del 2 al 20 de juliol–, en campaments al Centre Municipal de Joves de Bellavista i Camarassa –del 2 al 15 de juliol– i a l'Espai Zero del Centre Cultural de Bellavista –del 2 al 27 de juliol–. També hi ha l'opció de participar al casal del Centre Cultural Can Ganduxer i del Centre Cultural de Bellavista i fer colònies a Fogars de Montclús.

Les activitats esportives municipals estan previstes per als matins del 2 al 27 de juliol a la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall.

Les persones interessades en participar-hi poden formalitzar les preinscripcions a través del web www.lesfranqueses.org/preinscripcionsestiu o anant personalment a les Oficines del Servei d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament i de Bellavista Activa, de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h i dimarts i dijous de 16 a 18 h. Cadascú pot triar dues opcions i ordenar-les per ordre de preferència.

El període per inscriure's a les activitats acabarà el proper 6 de maig. En cas que hi hagi més inscripcions que places, es realitzarà un sorteig el 9 de maig a l'Ajuntament (13 h).

Més activitats

A banda de les propostes municipals, les entitats esportives han organitzat un ampli ventall d'activitats, com el Campus Dunk (del 3 al 8 de juliol), els campus de futbol del Club Esportiu Llerona (del 25 de juny al 28 de juliol), cursets intensius de tennis i pàdel a la Zona esportiva de Corró d'Avall (del 2 al 27 de juliol), campus de tecnificació de futbol del Club de Futbol les Franqueses (del 25 de juny al 27 de juliol) i un casal precampus, un campus i una estada de tennis i pàdel al Club de Tennis Els Gorchs (del 25 de juny al 7 de setembre).

Per a més informació, es pot consultar el web de l'Ajuntament.

Edicions locals