El circ protagonitza la Festa de la Primavera de Bellavista

Tallers, berenar i cercavila per a totes les edats al parc del Mirador

Cultura

El circ protagonitza la Festa de la Primavera de Bellavista
El circ protagonitza la Festa de la Primavera de Bellavista

Núria Lázaro

La Taula d’entitats per a la millora de Bellavista ha organitzat per aquest divendres, 20 d'abril, una nova edició de la Festa de la Primavera de les Franqueses. La festa se celebrarà al parc del Mirador, on hi haurà activitats de circ, tallers i una cercavila durant tota la tarda.

L'activitat se celebra cada any des del 2015 en el marc del Pla de Barris de les Franqueses que s'aplica a Bellavista. Sara Quintana, tècnica de gestió social de l’Àrea de Barris, explica que "la intenció és promoure les relacions veïnals". "L’any 2015 van començar amb la primera plantada d’arbres al parc del Mirador i des de llavors, intentem fer cada any una activitat per millorar el parc i fer aquest lloc més atractiu", assegura. Entre les diferents accions s’han dut a terme hi ha una recollida d’aliments i, fins i tot, un documental sobre el barri. Aquest any, s’ha aprofitat la Festa de la Primavera per promoure el parc del Mirador com un espai familiar.

Així, al llarg de la tarda de divendres, de 16.30 a 19.30 h, hi haurà activitats per a totes les edats. Un dels protagonistes de la sessió serà el circ. Hi haurà un espai de joc teatral i experimentació sensorial adreçat a nens de 0 a 3 anys  i un taller de circ per a petits i grans amb el nom de la Fàbrica dels somnis.

També hi haurà dos tallers creatius més per confeccionar roses dolces i per construir un estel. En el de la construcció d’estels se'n podrà dissenyar un, decorar-lo i fer-lo volar en acabar la festa. El taller de roses dolces està centrat en Sant Jordi i es podran crear roses fetes amb llaminadures.
A banda de tallers, també hi haurà un berenar de pa amb xocolata i sucs de fruita i una cercavila timbalera amb el grup de diables Els Encendraires.

Edicions locals