Les bombolles de Pep Bou tanquen la 12a Mostra d'Arts Escèniques 'Festival dels Amateurs'

La companyia 'Joventut de la Faràndula' ha guanyat el premi Votació de l’Espectador

Cultura

Pep Bou, durant l'espectacle que va oferir en l'acte de cloenda de la la 12a Mostra d’Arts Escèniques “Festival dels Amateurs”  - Foto: Ajuntament les Franqueses
Pep Bou, durant l'espectacle que va oferir en l'acte de cloenda de la la 12a Mostra d’Arts Escèniques “Festival dels Amateurs” - Foto: Ajuntament les Franqueses

les Franqueses

L'espectacle de bombolles de Pep Bou ha amenitzat l'acte de cloenda de la 12a Mostra d'Arts Escèniques Festival dels Amateurs de les Franqueses, que dóna suport a les creacions artístiques de grups de teatre catalans no professionals. L'artista granollerí ha mostrat part del seu procés de recerca amb un espectacle al Casal Cultural de Corró d'Avall que ha combinat l'aigua i el sabó amb la música i les llums.

L'actuació de Bou ha coincidit amb l'entrega del premi Votació de l'Espectador a la companyia sabadellenca Joventut de la Faràndula per l'obra Mentiders (The Lying Kind), una comèdia britànica que el dramaturg escocès Anthony Neilson va escriure l'any 2002, en aquesta ocasió dirigida per Albert González.

El públic l'ha escollit com la millor representació d'entre les sis amb què ha comptat la mostra, una distinció que li ha merescut un premi de 500 euros. Les sis companyies que han format part del festival han rebut 600 euros en concepte de participació. 

 

Edicions locals