La Policia Local farà controls per evitar conductes perilloses dels conductors

El cos franquesí s'adhereix a una campanya de mobilitat segura pels vianants del Servei Català de Trànsit que s'allargarà del 16 al 22 d'abril

Societat

Foto: Ajuntament de les Franqueses
Foto: Ajuntament de les Franqueses

les Franqueses

La Policia Local de les Franqueses farà controls durant la setmana que ve per evitar conductes dels conductors que poden ser perilloses per les persones que van a peu. Així, el cos franquesí detectarà les conductes perilloses i les zones més problemàtiques per a la convivència entre vehicles i vianants. 

Les actuacions policials s'emmarcaran en una campanya de mobilitat segura pels vianants que impulsa el Servei Català de Trànsit i que s'allargarà del 16 al 22 d'abril. La iniciativa pretén donar solucions a la sinistralitat on hi ha implicats els vianants, ja que les últimes dades indiquen que la majoria de víctimes mortals per accident en vies urbanes són causades per atropellaments. Les xifres també revelen que de 2010 a 2015 s'ha incrementat la quantitat de vianants morts o ferits greus i que la majoria són infants i gent gran.

Bon balanç de la campanya de transport escolar

A principis de mes, la policia franquesina ja va participar en una altra companya de trànsit, aquesta vegada sobre transport escolar. En aquesta ocasió es van inspeccionar els 7 autocars que aquella setmana van donar servei a diverses escoles del municipi i no es va detectar cap irregularitat en els sistemes de seguretat dels vehicles.

 

 

Edicions locals