Madagascar, l'expedició solidària d'enguany de l'AE Ramassà

El projecte va començar el 2014

Esports

Presentació del viatge solidari a Madagascar de l'AE Ramassa
Presentació del viatge solidari a Madagascar de l'AE Ramassa

les Franqueses

L’AE Ramassà ha tancat un acord amb l’Ajuntament de les Franqueses per col·laborar en el projecte esportiu i solidari que des de 2014 porta a terme el club. En aquesta ocasió, l’expedició viatjarà a Madagascar del 19 al 27 d’abril amb l’objectiu d’entregar 700 quilos de material esportiu i escolar. 

El projecte es durà a terme mitjançant l’ONG catalana Yamuna, que fa dos projectes a la zona. L’AE Ramassà jugarà un partit amistós a l’Estadi Municipal de Mahamasina, a la capital del país, Antananarivo i també està treballant per a poder portar un autobús escolar que faciliti el transport dels nens locals.


L’ajuntament ha donat 4.000 euros (dels 15.000 que es necessiten) i s’ha compromès a col·laborar amb la logística per traslladar tot el material esportiu i solidari fins a Madagascar. 
Els actes per recaptar fons per aquest projecte culminaran amb una gala solidària, que es farà el 7 d’abril, a les 19 h, al Casino de Granollers, amb l’actuació de #enCantats (Nito Figueras, Txell Sust i Pep Poblet). Un acte que comptarà amb la col·laboració de l’artista Pep Plaza.


El club ja ha viatjat a Etiòpia, República de Benín, Uganda i Camerun. Sempre han tingut la vessant esportiva i la solidària, però els últims temps s’han reforçat amb el desenvolupament d’un projecte a llarg termini que duri els 365 dies de l'any. 

Edicions locals