Ja és aquí la Mitja Marató Granollers-les Franqueses-la Garriga amb la campanya solidària per la cura del càncer infantil

Un cop més, la cursa està vinculada a activitats altruistes, com el Correx2

Esports

les Franqueses, la Garriga, Granollers

El 3 de febrer a partir de les 10.30 h començarà la Mitja Marató 2013 Granollers-les  Franqueses-la Garriga. L'edició d'enguany dóna suport a diverses accions solidàries com la recollida de taps pel Xiprer o la campanya Correx2, que té l'objectiu de recaptar fons per al Laboratori d'Investigació del càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu. 

La cursa compta amb més de 12.000 inscrits, entre els corredors de la Mitja, el Quart i la Mini. Entre els atletes més destacats hi participaran el campió olímpic de la Marató de Londres 2012, Stephen Kiprotich; els kenyans David Maru i Milton Rotich, i els espanyols Carles Castillejo, Manuel Penas i Jaume Leiva, entre d'altres.
 
En categoria femenina, hi participaran les kenyanes Jebichi Yator i Magdelene Mukunzi i la campiona espanyola de Mitja Marató, Vanesa Veiga.
 
El dia abans, a més, tindrà lloc la Mini 2013. La cursa dels petits començarà a les 17 h, al carrer Anselm Clavé. Els obsequis es podran recollir al final de la cursa presentant el xip.
 
A l’entorn de l’esdeveniment esportiu hi haurà també una cursa de gegants, amb la participació de gegants arribats de pobles del voltant de Granollers. 
 
El Quart serà a les 10.30 h del diumenge,  i tindrà un recorregut de 5 km.
 
 
Afectacions al trànsit
La sortida de la Mitja es farà a l'avinguda de Sant Esteve (cantonada amb el carrer Foment). Per tant, no es podrà estacionar a l'avinguda Sant Esteve, entre el carrer Foment i la plaça de Serrat i Bonastre, a partir de les 15 hores de dissabte dia 2.
 
Tampoc no es podrà entrar ni sortir amb vehicle dels guals situats a l'avinguda de Sant Esteve entre les 7 i les 12 hores del diumenge dia 3.
 

Edicions locals