Bellavista també es treu la roba

Les jugadores de l'amateur femení del Club Futbol Bellavista Milán editen un calendari per obtenir finançament

Esports

les Franqueses

Les jugadores de l'amateur femení del CF Bellavista Milán han fet un calendari lleugeres de roba per aconseguir finançament per a l'equip, que enguany ha pujat de categoria i, per tant, té més despeses. Aquesta iniciativa, que també posaven en pràctica les Spartanes del rugby granollerí, s'ha consolidat com a una forma divertida i desacomplexada d'obtenir recursos per a les entitats.

Les components de l’equip amateur femení del CF Bellavista Milán han fet un calendari del 2013 amb l’objectiu d’obtenir ingressos extres amb la seva venda que ajudin a cobrir el pressupost de la temporada.

Aquest conjunt milita actualment en la màxima categoria territorial catalana la qual cosa els ha suposat un augment de despeses molt considerable en relació a la categoria on jugaven la passada campanya.

S’han editat 500 calendaris que es venen a un preu de 5 euros. Els calendaris es poden adquirir a la seus social del club, al Passeig d’Andalusia de Bellavista, al costat de la plaça Major, i a les oficines del CF Bellavista Milán, que es troben situades al C/Zona Esportiva, s/n de les Franqueses del Vallès, als baixos del camp de futbol, en horari de dilluns a divendres de les 18 h a les 20 h.

Edicions locals