El futbol base estatal es dóna cita al Vallès

Mollet, Sant Fost i Martorelles seran seus de la primera edició del National Golden Cup

Esports

Cardedeu, les Franqueses, Mollet del Vallès

Del 28 al 30 de desembre, es disputarà la primera edició del torneig National Golden Cup del Vallès Oriental (NGC), que acollirà equips de futbol base d’arreu de l’Estat, entre ells el Rayo Vallecano, la Reial Societat o el Vila-real, i històrics com el CE Europa i el Sant Andreu.

La competició es disputarà simultàniament als camps municipals de Mollet del Vallès, Martorelles, Sant Fost de Campsentelles, Les Franqueses del Vallès i Cardedeu, poblacions que han cedit les seves instal·lacions i que també participaran en el torneig, que comptarà amb més de 800 jugadors d’uns 60 equips de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet. 

El torneig es presentava dimecres a Mollet, ciutat que a més acollirà les finals de les categories infantil i cadet. Ferran Pericas, gerent de l’empresa impulsora, Eventually Sport&Event, apntava que és un projecte comarcal fet per gent de la comarca vinculada al món del futbol i que pretén consolidar-se i créixer fins a convertir-lo en un torneig de referència nacional. Pericas ha destacat “la importància dels valors en el futbol formatiu. La idea és promoure una competició sana i el civisme dins i fora del camp”.

Per la seva part, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i la resta de responsables municipals presents van destacar el poder il·lusionador d’aquest tipus de torneig en els més petits i la seva repercussió econòmica. 

Edicions locals