CpF presenta una moció per tal que s’instal·lin pantalles acústiques a l’Escola Guerau de Liost

El grup municipal responsabilitza a la Generalitat dels sorolls que pateix la comunitat educativa

Política

les Franqueses

Convergència per les Franqueses s’afegeix a les demandes de pantalles acústiques que redueixen el soroll dels trens que passen a prop de l’Escola Guerau de Liost. D’aquesta manera, el grup municipal ha presentat una moció, que serà debatuda al proper ple, per exigir la instal·lació de les pantalles.

La moció presentada per CpF, segons ells mateixos informen, exigeix que la Generalitat resolgui la incidència dels sorolls que afecta a l’Escola Guerau de Liost.
 
La Generalitat de Catalunya, explica CpF, va construir l’Escola Guerau de Liost l’any 2006 en el sector de Mas Colomé, amb les condicions establertes en la legislació vigent per a nous equipaments escolars, però la no  instal·lació de les pantalles acústiques és un incompliment en el projecte constructiu del centre educatiu, que no va tenir en compte la incidència del soroll del pas dels trens.
 
És per aquest motiu que per a CpF, la Generalitat és responsable de les mesures correctores que havia d’haver tingut en compte el projecte i, “per això, cal que es resolgui l’esmentada incidència que afecta l’activitat educativa del centre”, conclouen els convergents.

Edicions locals