Les Franqueses vol millores a les carreteres de Marata i Corró d’Amunt

L’alcalde assegura que es construirà una rotonda a l’encreuament de Marata si “la situació econòmica és favorable”

Política

les Franqueses

Francesc Colomé, alcalde de les Franqueses del Vallès, i Vicença Izquierdo, gerent de Serveis d’Infraestructures Viàries i Mobilitat, es van trobar la setmana passada per tractar les demandes d’obres a la carretera de Marata i Corró d’Amunt.

Un dels punts tractats a la reunió va ser el projecte d’estudi que la Diputació de Barcelona va aprovar per construir una rotonda a l’encreuament de Marata. Els tècnics ja han començat a treballar-hi. Segons l’alcalde, “durant aquesta legislatura es construirà la rotonda si la situació econòmica és favorable”.
 
Colomé va aprofitar per sol·licitar permís per demanar un projecte per remodelar la travessa urbana de Corró d’Amunt.
 
D’una banda, l’alcalde va demanar construir una zona de prioritat invertida des del Consell del Poble de Corró d’Amunt fins passat el restaurant Quatre Llunes. Als carrers de prioritat invertida la preferència és dels vianants i ciclistes i la velocitat màxima permesa és de 20 km/h. D’altra banda, es proposa fer una actuació que reduir la velocitat dels vehicles des de l’entrada al nucli del centre urbà (al punt del desviament cap a l’urbanització de Can Suquet) fins al Consell del Poble de Corró d’Amunt.

Edicions locals