CpF acusa el Govern municipal d'augmentar despeses pel nomenament de Jover

El número 2 d'ERC serà el nou cap d'Àrea de Serveis Centrals, Hisenda i Participació de les Franqueses

Política

les Franqueses

El grup municipal de Convergència per les Franqueses acusa el Govern municipal de generar més despeses en el moment actual a causa del nomenament de Josep Mª Jover com a nou cap d'Àrea de Serveis Centrals, Hisenda i Participació. Segons CpF, l'atribució del càrrec s'ha fet "sense acord en el Govern multicolor" i s'ha fet "de forma directa, sense plaça ni partida pressupostària".

Josep Maria Jover, número 2 d'ERC, serà el nou cap de l'Àrea de Serveis Centrals, Hisenda i Participació, "nomenat per decret d'alcaldia", segons es queixa el grup municipal Convergència per les Franqueses (CpF). En un comunicat, CpF informa que el nou nomenament augmentarà la despesa pública perquè "la retribució de Jover doblarà la que té assignada en l'actualitat". 

CpF, a més, remarca que l'atribució del càrrec s'ha fet "sense acord en el Govern municipal" i que "s'ha arribat a un acord entre l'alcalde i el grup municipal d'ERC per cedir noves competències de l'alcalde en matèria d'hisenda local i de personal al regidor Àngel Profitós". Per CpP, però, segons ells mateixos expliquen, el pitjor és que s'ha nomenat Jover de "forma directa i sense tenir plaça ni partida pressupostària".

Segons CpF, l’assessor d’ERC, que fins ara tenia una dedicació de mitja jornada, passa a formar part de l’estructura bàsica dels treballadors de l’Ajuntament de les Franqueses, "sense haver superat cap tipus de procediment legal".

Edicions locals