Les Franqueses fa el manteniment de la gespa artificial de les zones esportives

El municipi realitza una neteja en profunditat i arranja amb cautxú les parts deteriorades

Esports

les Franqueses

El municipi de les Franqueses del Vallès ha dedicat la darrera setmana de març a arreglar la gespa artificial de les diferents zones esportives de la localitat. Després de la inspecció dels diferents espais, s'ha realitzat una neteja en profunditat, s'ha fet una aportació de cautxú i s'han aplicat herbicídes a les zones de risc.

La darrera setmana del mes de març s’han realitzat treballs de manteniment de la gespa artificial de totes les instal·lacions esportives municipals de les Franqueses del Vallès. Les tasques de manteniment preventiu s’han efectuat tant als camps de futbol com a les pistes de pàdel del municipi.
 
Després de la inspecció dels diferents espais esportius, s’ha realitzat una neteja en profunditat i raspallat de la gespa artificial, un repàs de juntes i marcatges, una aportació de cautxú a les zones més deteriorades (punts de penal i corners dels camps de futbol) i l’aplicació d’herbicides a zones de risc.
 
Les  actuacions s’han realitzat als següents espais: camp Futbol 11 de Corró d’Avall; camp de Futbol 7 de Corró d’Avall; camp de Futbol 7 Bellavista; camp de Futbol de Llerona: camp de Futbol de Corró d’Amunt i pistes de pàdel de Corró d’Amunt.

Edicions locals