Les Franqueses Imagina veu presumptes irregularitats en la contractació de les obres del pavelló de Corró d'Amunt

LFI vol portar a la Sindicatura de comptes i a la Fiscalia l'expedient de l'equipament esportiu

Política

les Franqueses

El grup municipal franquesí, Les Franqueses Imagina, veu presumptes irregularitats en la construcció del pavelló de Corró d'Amunt, segons han fet saber en un comunicat. Per aquest motiu, el grup vol presentar a la Sidicatura de comptes i a la Fiscalia "aquests indicis". Així mateix, demana a la Junta de Govern Local que es revoqui l'acord d'iniciar els processos participatius" del Falgar i del Centre Cultural de Corró d'Avall, per tal que totes les persones interessades hi puguin participar. 

Les Franqueses Imagina, grup municipal franquesí, veu presumptes irregularitats en l'obra del pavelló de Corró d'Amunt. Segons ha explicat en un comunicat, "en la revisió de l'expedient de la construcció del pavelló esportiu de Corró d'Amunt s'han detectat unes possibles irregularitats en la contractació de les obres. Aquest fet s'ha portat al ple en forma d'una moció que proposa posar en coneixement de la Sindicatura de comptes i de la Fiscalia aquests indicis".

Així mateix, LFI també va portar al ple de dimarts la proposta d'apujar l'IBI un 10%, i no un "14,5% com persisteix el govern municipal", diuen al comunicat. LFI, que ha demanat repetidament de participar en el disseny del procés participatiu, discrepa de com s'han plantejat els processos participatius sobre el Falgar i el Centre Cultural de Corró d'Avall. Per això ha demanat a la Junta de Govern Local "que revoqui i deixi sense efecte l'acord d'iniciar aquests dos processos participatius amb una metodologia ja fixada, i que es torni a començar el procés perquè les persones i entitats interessades puguin intervenir també en el disseny del procés". 

Edicions locals