Llerona compta amb nous vestidors a la zona esportiva

Es tracta d'un mòdul prefabricat amb dos vestidors i serveis

Esports

les Franqueses

Les Franqueses ha col·locat un mòdul de vestidors a la zona esportiva de Llerona per tal de solucionar les mancances a la zona, a causa de l'elevat ús que en fan els equips del municipi. Així, en opinió del regidor d'Esports, José Ramírez, la col·locació del mòdul era necessària per acabar amb els problemes dels vestidors. 

Les Franqueses ha instal·lat un mòdul de nous vestidors a la zona esportiva de Llerona per tal d'ampliar els serveis a les persones que fan ús de la instal·lació. Els vestidors estaran operatius en els propers dies. Es tracta d'un mòdul prefabricat de dues tones de pes que permetrà donar resposta a l'elevat nombre de persones que passen per la zona esportiva de Llerona.
Durant la instal·lació van ser presents l'alcalde, Francesc Colomé, el regidor d'Esports, José Ramírez, la regidora d'Obres i Serveis, Vanesa Garcia, i diversos tècnics de l'Ajuntament que van supervisar els treballs.
El regidor d'Esports va assenyalar que "aquesta ampliació de vestidors era necessària per l'elevat ús de la instal·lació que fan els equips del municipi". Ramírez, a més, va destacar també que "el mòdul té dos vestidors, unes instal·lacions de serveis comunes i està del tot equipat, crec que amb aquest mòdul s'acaba tot el tema de vestidors de Llerona".

Edicions locals