Vanessa Garcia diu que el desacord amb la seva presència al govern és cosa de quatre persones

La regidora d'Unió de Pobles Les Franqueses assegura que "la minoria" ha comès irregularitats i que el conflicte està en mans d'advocats

Política

les Franqueses

La regidora d'Obres i Serveis i cap de llista d'Unió de Pobles de Les Franqueses (UPLF), Vanessa Garcia, assegura que qui l'ha expulsat del partit és "un grup minoritari", que ha comès "irregularitats" a l'hora de convocar executives, assembles i d'executar expulsions, tan la seva com la de la número 2, Dolors Isart, i altres membres de l'executiva que li donaven suport.

"Som les persones inflexibles amb les il·legalitats i els favors polítics i el fet de ser intransigent amb aquests temes ens a dut a aquesta situació", assegura Garcia per mitjà d'un comunicat.
La regidora assegura que els motius exposats per "aquests quatre membres" són "totalment il·lògics i fora de context" i que, després d'intentar dialogar-hi, el conflicte està "en mans d'advocats".
"Intenten que la veu de quatre persones s’escolti mes que les veus de les 426 persones  que ens van votar. Es amb aquestes 426 persones  amb les que he adquirit el compromís,  i perquè es la meva responsabilitat,  vetllar perquè el nostre programa electoral es dugui a terme i això només es possible formant part de l’equip de govern", argumenta Garcia.

Edicions locals