Les Franqueses Imagina abandona el Consell d'Administració de Les Franqueses Entorn Verd

El seu representant, Ferran Gontán, diu que la manca de consens i d'informació motiven la dimissió

Política

les Franqueses

El regidor del grup municipal Les Franqueses Imagina, Ferran Gontán, dimiteix com a representant en el Consell d'Administració de Les Franqueses Entorn Verd, l'empresa municipal que es troba en concurs de creditors. Gontán no vol eludir responsabilitats, tal i com ha explicat a l'AraVallès, sinó "col·laborar i no ser un convidat de pedra al que no arriba la informació pertinent".

El regidor de Les Franqueses Imagina, Ferran Gontán, ha presentat la seva dimissió de l'empresa municipal Les Franqueses Entorn Verd. Gontán ha explicat a l'AraVallès que la manca de consens al Consell d'Administració i el tracte rebut per part de l'alcaldia com a "convidat de pedra" -en les seves paraules- motiven la sortida de l'empresa municipal.
Gontán ha manifestat que les raons que el porten a dimitir vénen motivades per la manera de fer del president i de la resta de membres del Consell d'Administració que estan al govern municipal. "Un Consell d'Administració no funciona com un Ple, es tenen altres responsabilitats", ha dit el regidor. A més, ha afegit que "l'actual govern segueix amb les pràctiques del seu predecessor, per això no ha informat com era la seva obligació".
Ferran Gontán no vol ser tractar com un convidat de pedra que "segui a les reunions només per aixecar el braç quan convingui al Consell", ha aclarit, i a la vegada, ha volgut posar de manifest la seva actitud de col·laboració en assumir les resposabilitats que es puguin derivar de "la mala gestió de l'empresa".
A l'espera de què es resolgui el concurs de creditors i de què continuin o no els contenciosos que l'empresa municipal té pendents, el deute ascendeix en aquest moment a "12 milions d'euros", ha explicat Gontán.

Edicions locals