El V Campionat de Tir amb Arc acaba amb tres medallistes de les Franqueses

La competició ha estat organitzada pel Club de Tir amb Arc franquesí

Esports

les Franqueses

El cinquè campionat de Tir amb Arc va tenir lloc a les Franqueses el passat cap de setmana. La competició, que va comptar amb 120 participants, va deixar 15 medallistes, del quals, 3 són de les Franqueses. Francisco Verdejo i Francisca Cabrera van quedar subcampions d'Espanya en arc nu i Anna Girbau va emportar-se el bronze.

El Club de Tir amb Arc de les Franqueses ha organitzat el V Campionat d’Espanya de Tir amb Arc. L'esdeveniment ha tingut lloc aquest cap de setmana i ha deixat tres guanyadors franquesins. Dels 15 medallistes, 3 representaven el Club del municipi; Francisco Verdejo i Francisca Cabrera van proclamar-se subcampions d’Espanya en arc nu i Anna Girbau va emportar-se el bronze.
El Campionat va comptar amb 120 participants arribats d’arreu d'Espanya. La gerent de la Federació Espanyola de Tir amb Arc, Amparo González, es va mostrar satisfeta del tracte rebut i de l’organització del Club de Tir amb Arc de les Franqueses i va assegurar que “muntar esdeveniments amb gent treballadora és un plaer”.
Per la seva banda, el president del Club de Tir amb Arc de les Franqueses, Juan Antonio Galo, així com tots els membres de l’organització estaven orgullosos de la feina feta i agraïen el suport rebut en tot moment per part de l’Ajuntament i del Patronat Municipal d’Esports.

Edicions locals