El PSC de les Franqueses acusa l'exalcalde de gastar diners que no tenia

El regidor d'Urbanisme, Esteve Ribalta, culpa a la mala gestió de Torné de què Les Franqueses Entorn Verd, SA, hagi de sol·licitar concurs de creditors

Política

les Franqueses

Les Franqueses Entorn Verd ha de sol·licitar concurs voluntari de creditors per culpa de la mala gestió de l'exalcalde, Francesc Torné, segons ha dit el regidor d'Urbanisme, Esteve Ribalta. El PSC acusa l'anterior equip de govern de gastar diners que no tenia fent obres excessives pel municipi, fet que ha portat a què l'empresa municipal estigui en concurs de creditors, segons el govern municipal.

El regidor d'Urbanisme de les Franqueses, Esteve Ribalta, diu que la mala gestió de l'etapa de l'exalcalde Francesc Torné fa que l'empresa municipal Les Franqueses Entorn Verd, SA, sol·liciti ara la declaració de concurs voluntari de creditors.
Ribalta ha assenyalat que "amb les sentències judicials ha quedat demostrat que la causa fonamental del concurs de creditors de l’empresa Entorn Verd, S.A. és la mala planificació urbanística de l’etapa de Francesc Torné".
Per al PSC de les Franqueses, actualment al govern municipal, el fet que diverses sentències hagin anul·lat l'anterior planificació urbanística responsabilitza a l'exalcalde de la situació actual de l'empresa municipal. Ribalta ha posat com exemples d'aquests fets "el Pla parcial del sector N es va anul·lar per envair el municipi de la Roca del Vallès i el Pla parcial del sector P, que va construir edificis en la zona verda del Falgar i que les sentències també han declarat il·legals".
La gestió de l'etapa Torné, segons Ribalta, va consistir en fer obres excessives per les necessitats del municipi, "on es gastaven diners que no s'havien ingressat".

Edicions locals