Aprovada la moció de CpF que demanava més seguretat a la carretera entre Llerona i l'Ametlla

El Ple de gener, a més, aprova la posada en marxa de la canonada de Corró d'Amunt

Política

les Franqueses

Una carretera més segura, la posada en funcionament de la canonada d'aigua de Corró i modificacions en el reglament del registre de parelles de fet, entre d'altres, són els resultats del ple ordinari de gener a l'Ajuntament de les Franqueses.

El Ple ordinari de gener a l'Ajuntament de les Franqueses ha aprovat per unanimitat les propostes de Convergència per les Franqueses (CpF) sobre la carretera de Llerona a l'Ametlla i la canonada d'aigua a Corró d'Amunt.
La moció presentada per CpF per la millora de la seguretat a la carretera de Llerona a l'Ametlla, considerada un dels punts negres de les carreteres catalanes, i la moció sobre la posada en marxa de la canonada d'aigua potable de Corró d'Amunt, que fa tres anys que es va fer però que encara no havia entrat en funcionament, s'han aprovat. El desacord amb el Consorci Aigües Ter Llobregat havia fet retrassar la posada en funcionament de la canonada, per això CpF insta a arribar a un acord el més aviat possible per tal de què es pugui subminstrar aigua potable de qualitat al nucli urbà de Corró d'Amunt.
Respecte d'altres punts de l'ordre el dia, es va aprovar el decret que amplia la plantilla de personal del consistori i la modificació del reglament del registre de parelles de fet, per dificultar l'abús d'aquesta figura per aconseguir altres finalitats. 
Pel que fa a altres mocions, la de PxC per a l'adquisició de desfibril·ladors per a les instal·lacions esportives va ser rebutjada, i les del grup Franqueses Imagina (FI) per exigir el pagament dels deutes de la Generalitat a l'Ajuntament es va aprovar amb modificacions, mentre que la moció sobre la repercussió a la ciutadania de la pujada de l'IBI es va rebutjar. En canvi, va ser aprovada per unanimitat la moció de FI per reclamar els diners del Pla de Barris.

Edicions locals