Tret de sortida a la Granollers Cup 2011

La Porxada inaugurarà aquesta tarda la XIII edició del torneig · Malgrat la crisi, hi participaran 233 equips de 17 països diferents

Esports

les Franqueses, Granollers

Aquest dimecres a la tarda s'inaugurarà a la Plaça de la Porxada la XIII edició del Torneig Internacional Granollers Cup 2011 que inundarà la ciutat d'handbol durant els propers dies. La crisi econòmica no ha passat factura al campionat que ha aconseguit igualment atraure fins a 223 equips de 17 països diferents s'enfrontaran des d'aquesta tarda i fins diumenge a les instal·lacions esportives de Granollers i Les Franqueses del Vallès. El torneig internacional d'handbol base Granollers CUP comptarà aquest 2011 amb un total de 223 equips de 17 països diferents. És una xifra que s'acosta al rècord de participació que es va produir l'any 2010, quan hi van prendre part uns 230 equips.

Calendari
Dimarts 28 de Juny i Dimecres 29 de Juny, al matí. Arribada dels equips.
Dimecres 29 de Juny. Cerimònia d'obertura i primers partits, a la tarda.
Dijous 30 de Juny , Divendres 1 i Dissabte 2 de Juliol - Partits de Classificació dels diferents grups i categories.
Diumenge 3 de Juliol. Partits finals del Torneig, amb cerimònia de clausura i lliurament de premis.

Un torneig que resisteix la crisi
El torneig internacional d'handbol base Granollers CUP comptarà aquest 2011 amb un total de 223 equips de 17 països diferents. És una xifra que s'acosta al rècord de participació que es va produir l'any 2010, quan hi van prendre part uns 230 equips. El president del BM Granollers, José Luis Caña, ha celebrat aquestes xifres, ja que la crisi econòmica feia preveure menys equips participants. L'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, ha destacat l'impacte econòmic que suposarà per la ciutat un esdeveniment d'aquestes característiques. En aquest sentit, ha assenyalat que durant els dies de torneig els hotels de la ciutat presentaran un ple absolut. 

2n Torneig de Seleccions en categoria Junior Masculí
Durant la Granollers Cup 2011, el club BM. Granollers organitzarà el 2n Torneig de Seleccions Nacionals en categoria Junior Masculí (nascuts 1991-1992). Aquest torneig s’instaura dins de les activitats de la Granollers Cup amb l’objectiu de poder presenciar les millors seleccions junior masculines del món i potenciar al màxim nivell l’handbol base mundial, oferint a aquestes seleccions un Torneig de màxima qualitat amb la finalitat de preparar els campionats europeus i mundials en la categoria Junior Masculina.
El Torneig comptarà amb 6 seleccions nacionals junior masculines, especialment convidades per l’organització i la RFEBM en funció de la seva classificació en els respectius campionats de la categoria i edat en què el torneig es desenvoluparà.

Els equips previstos són: Tunísia, Egipte, Brasil, i com a representants europeus, Islàndia, Noruega, Suècia, Croàcia i Espanya, tot i que pot haver-hi alguna modificació de darrera hora. La competició s’iniciarà el dimecres 29 de juny i les Finals seran el Dissabte 2 de juliol en el Palau d’Esports de Granollers. Es formaran dos grups de 3 equips que
jugaran tots contra tots i, després, semifinals i els partits finals del diumenge entre els millors.

Edicions locals