L'alcalde de les Franqueses lliura les claus de 60 habitatges de lloguer social

Si no compareixen els guanyadors del sorteig dels 23 pisos restants s'adjudicaran als integrants de la llista d'espera

Política

les Franqueses

Aquest dilluns l’alcalde de les Franqueses del Vallès, Francesc Colomé, ha lliurat les claus de 60 habitatges de lloguer de la promoció de la plaça Catalunya de Bellavista, en un acte públic que ha tingut lloc al teatre del Centre Cultural de Bellavista. L’alcalde ha lliurat les claus d’un total de 60 habitatges dels 83 que es van sortejar, que són els que per ara s’han signat els contractes, d’una durada de cinc anys prorrogables. La resta de pisos, si no compareixen els llogaters als quals els va tocar el pis per sorteig, s’adjudicaran a persones que constin en la llista d’espera.

251 pisos socials des de 1997
En el seu parlament, l’alcalde ha destacat que a les Franqueses del Vallès s’han fet en els darrers anys cinc promocions d’habitatges de promoció social, alguns de compra i d’altres de lloguer. Així, des de 1997 s’han tirat endavant un total de 251 pisos. Francesc Colomé, que ha recordat que fa pocs dies que és alcalde però que ha estat durant 12 anys regidor de l’Ajuntament, ha manifestat que el nou equip de govern seguirà la mateixa línia i ha avançat que es desencallaran alguns projectes com una petita promoció d’habitatges socials a Llerona.

També ha parlat de la Llei de Barris de Bellavista com una oportunitat en aquest sentit, tot i que ha afegit que és un projecte que s’haurà d’adaptar a les possibilitats econòmiques del moment.

Edicions locals