Tres integrants del Fraikin Granollers a l'equip ideal Asobal de la temporada

Antonio García, Aidenas Malasinskas i l'entrenador Manolo Cadenas, entre els més votats de la lliga

Esports

les Franqueses, Granollers, La Llagosta

Fins a tres integrants del Fraikin Granollers han estat seleccionats per formar part del 7 Ideal AEGON de la temporada 2010-2011, després de les votacions dels millors jugadors de la Lliga Asobal d'handbol. En concret, les votacions han permès escollir Antonio García com el millor lateral esquerre, el central lituà Aidenas Malasinskas com el millor jugador debutant de la temporada i l'entrenador del Granollers, Manolo Cadenas, com el millor preparador d'aquest 2010-2011, després de l'excel·lent campanya del Fraikin tot i els problemes econòmics del club. Precisament aquests propers dies s'hauria d'aclarir la sortida d'Antonio García, i a l'acord final el jugador podria renunciar a cobrar els endarreriments a canvi que el Fraikin no demanes al Reale Ademar els 120.000 d'indemnització pels dos anys de contracte que li queden.

Formen part del set ideal de l'Asobal quatre jugadors del FC Barcelona, Daniel Saric, Juanín García, Raúl Entrerríos i Laszlo Nagy, i la resta de l'equip titular ideal el completen el completen el lateral esquerre Antonio García, del Fraikin Granollers; el pivot Julen Aguinagalde, del Ciudad Real, i l’extrem dret Luc Abalo, del Ciudad Real. També hi ha hagut premi per al millor defensor, que ha estat Didier Dinart (Ciudad Real), per al millor debutant, Aidenas Malasinkas (Fraikin Granollers) i per al millor entrenador, que ha estat Manolo Cadenas (Fraikin Granollers).

La resolució del cas Antonio García, més a prop

Després de les darreres reunions entre l'agent d'Antonio García i els responsables del Fraikin Granollers, sembla que es podria arribar a un acord per permetre al jugador de la Llagosta fitxar pel Reale Ademar de León. L'acord s'hauria de tancar la propera setmana, i el Granollers renunciaria als 120.000 d'indemnització per haver marxat amb dos anys de contracte en vigor a canvi que el jugador renunciés a cobrar els mesos de salari que el club li deu.

Els alevins del Granollers i Les Franqueses, campions de Catalunya

Per altra banda, aquest cap de setmana els equips alevins vallesans van resultar els guanyadors del III Campionat de Catalunya Aleví – Trofeu Illa Fantasia, celebrat al Pavelló de l’OAR Gràcia de Sabadell. En la categoria femenina les guanyadores van ser les noies de l'AEH Les Franqueses, mentre que el Fundació BM Granollers Ivan Nikcevic va ser l'equip campió en la categoria masculí-mixt.

Edicions locals