Francesc Colomé és presentat per CiU com a candidat a les eleccions municipals de les Franqueses

La coalició es trobava sense cap de llista després que l'exalcalde Francesc Torné anunciés la creació d'un nou partit

Política

les Franqueses

Després de l'anunci de Francesc Tornés d'escindir-se de CiU i crear candidatura pròpia, amb Convergència per les Franques (CpF), la coalició de CiU al municipi ha anunciat que Francesc Colomé i Tenas serà el candidat de consens de la formació a les eleccions municipals del proper 22 de maig. Colomé encapçalarà un equip 'totalment renovat', que treballarà amb il·lusió per tornar a aconseguir l'alcaldia de les Franqueses que es va perdre arran de la moció de censura de 2008.

Francesc Colomé i Tenas va néixer a Corró d'Avall el dia 24 de setembre de 1965, està casat amb la Mercè i té 2 filles, la Judit, de 15 anys, i la Laia de 12. És conegut com el 'nen de Can Baldiri', casa situada a la cantonada de la carretera de Ribes amb la de Cànoves on hi havia hagut durant molts anys una botiga de comestibles.

Va estudiar a l'Escola Pia de Granollers i té formació en Relacions Laborals, estudis que va cursar a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Treballa a l'Ajuntament de Granollers des de l'any 1985 i actualment n'és el cap de l'Oficina de Planificació de Recursos Humans i Relacions Laborals.

És militant de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) des de l'any 1999, any en què va esdevenir també regidor del Grup Municipal de CiU a l'Ajuntament de les Franqueses del Vallès. En els diversos mandats de CiU, Colomé va ser regidor d'Hisenda i Règim Interior del 1999 al 2003, regidor d'Obres i Serveis del 2003 al 2005, regidor de Cultura i Educació del 2005 al 2007, i regidor de Cultura del 2007 fins a la moció de censura. Fins a l'actualitat ha estat a l'oposició com a regidor del Grup Municipal de CiU. Ha estat també durant dues legislatures president del Consell del Poble de Corró d'Amunt i vicepresident del Patronat Municipal d'Esports. Colomé també és soci de diverses associacions del municipi des de fa molts anys.

Edicions locals