Maja Wloszowska, campiona del món i olímpica, gran reclam del Massi Copa Catalana Internacional de Corró d’Amunt

Com a gran novetat es disputarà una prova de 'Kids Cup' per a nens i nenes nascuts entre 1997 i 2002

Esports

les Franqueses

La campiona del Món i Olímpica, Maja Wloszczowska, ha confirmat la seva presència en la segona prova puntuable per al Gran Premi Massi de Corró d’Amunt que es disputarà el proper 9 i 10 d’abril, així com tota la selecció de Polònia al complet. Les integrants d'aquest equip són molt conegudes per l’afició del BTT i s’han guanyat el sobrenom de les polaques per la seva gran experiència en carreres al territori català i pels seus grans èxits internacionals en els darrers anys, com així ho certifiquen les anteriors edicions de la VolCat.

Segons informen els responsables de la cursa, també han confirmat la seva assistència corredors portuguesos, andorrans, holandesos, i un llarg etcètera que competiran al costat del millors bikers catalans com David Lozano, Joan Llordella i Marc Trayter.

Amb aquest cartell de luxe, conjuntament amb 4 equips francesos i centreeuropeus, la participació a Corró d’Amunt passarà dels 400 participants. Tots ells hauran de fer front al recorregut dissenyat pel Club Ciclista Corró d’Amunt, i que compta amb constants pujades i baixades en zona boscosa i amb molts corriols.

La primera sortida serà a les 10h per a totes les categories excepte Èlit, sub-21, sub-23 i Sénior, ja que aquests ho faran a les 12h. El dissabte a les 16.30h tindrà lloc la contrarrellotge per a aquells que disputin el GP Massi-CCI. Consistirà en una prova de curta durada (10’-15’) i exigent en un recorregut de 4km pels camins de Corró d’Amunt.

Aquest any, i com a gran novetat, es disputarà una prova de Kids Cup Copa Catalana Massi per a nens i nenes nascuts entre 1997 i 2002 (ambdues incloses). Aquesta prova tindrà lloc el dissabte a les 15.30h.

Per participar cal formalitzar la preinscripció on-line a www.ocisport.net abans del 7 d'Abril. El pagament es farà efectiu en el moment de recollir el dorsal a la zona d'inscripcions de Corró d'Amunt, el dissabte 9 (de 12 a 15:30h) o el diumenge 10 fins a una hora abans de l'inici de la cursa corresponent.

Edicions locals