Els kenyans Eric Kibet i Ruth Matebo, guanyadors de la Mitja

L'atleta granollerí Jaume Aragonès, primer vallesà en creuar la meta

Esports

les Franqueses, la Garriga, Granollers

La vint-i-cinquena edició de la Mitja Marató de Granollers - Les Franqueses - la Garriga ha coronat com a vencedors els atletes kenyans Eric Kibet, segon l'any passat, i Ruth Matebo, en categoria absoluta masculina i femenina, respectivament. La cursa s'ha desenvolupat enmig d'un ambient absolutament festiu, amb molt de públic al llarg de tot el trajecte, i amb gran èxit de participació i d'organització. Corredors, amics, participants, organitzadors, col·laboradors i públic en general han pogut gaudir d'una jornada vibrant que ja ha esdevingut una gran festa de tota la comarca.

Eric Kibet ha aturat el rellotge en un temps d'una hora, tres minuts i vint-i-cinc segons (1h 03'25''). La seva compatriota, Ruth Matebo, ha arribat quan el marcador assenyalava una hora, catorze minuts i vint-i-sis segons (1h 14'26'').

El podi en la categoria d'homes l'han completat Thomson Cherogoni i Rafael Iglesias, el vigent campió espanyol de Marató. El podi de la categoria femenina ha estat completat amb Nazha Macmrouh i Holly Rush-May.

Edicions locals