Granollers ja s'entrena per 'la Mitja' amb més de 400 corredors

La preparació es du a terme tres dies a la setmana · El termini per apuntar-s'hi acaba el proper 29 d'octubre

Esports

les Franqueses, la Garriga, Granollers

Granollers reviu la Mitja Marató. Més de 400 persones estan ja inscrites al programa 'Entrena la Mitja' que prepara als participants per completar els 20 quilòmetres de distància de la prova, que passa per Granollers, Les Franqueses i La Garriga. Els entrenaments, organitzats pel Club Atletisme l'Aire, el Club Atlètic Granollers i el servei d'esport de l'Ajuntament, consisteixen en sortides per la capital del Vallès tres dies a la setmana fins el dia de la prova. Des de l'organització es creu que la xifra de corredors que formen part dels entrenaments creixerà encara més ja que el termini per apuntar-s'hi finalitza el proper 29 d'octubre. Per fer-ho possible, els interessats s'han d'adreçar a les oficines del Servei d'Esports de Granollers, a la botiga l'Aire Esports o bé enviant la butlleta mitjançant correu electrònic esports@ajuntament.granollers.cat.

La inscripció als entrenaments, que es venen fent des de fa cinc anys, dóna dret a una assegurança i a la possibilitat de fer us dels vestuaris de les Pistes d'Atletisme de Granollers, però en cap cas, remarquen els responsables de l'activitat, ofereix la possibilitat a continuar entrenant a les pistes d'atletisme sense autorització expressa un cop hagi finalitzat la Mitja Marató que es celebrarà el primer diumenge del mes de febrer de 2011.

La 'Mitja' porta novetats
La sortida que es farà en quatre torns, a les 10.30 h sortiran els corredors del Quart de Mitja; a les 10.45 h els participants que van en cadira de rodes; a les 10.50 h els corredors d'elit i els que fan un temps d'una hora i trenta minuts; i a les 10.55 h la resta de participants. D'aquesta manera els organitzadors esperen arribar als 8.000 inscrits.


Edicions locals