El Trofeu Sergi Barjuan destinarà els beneficis als clubs de les Franqueses

Hospitalet i Sabadell disputaran la novena edició del torneig el mes de setembre

Esports

les Franqueses

Els clubs locals de futbol de les Franqueses -CF Les Franqueses, CF Bellavista Milán i CE Llerona- seran els destinataris en les tres properes edicions dels beneficis del Trofeu Sergi Barjuan de futbol. Així es va donar a conèixer  en la presentació de la IX edició del torneig que comptarà amb la presència del CE Sabadell i el CE Hospitalet, encara que aquest darrer resta per confirmar. A la presentació del Trofeu, que es va fer a l'Ajuntament a finals de la setmana passada, van assistir l'alcalde de les Franqueses, Esteve Ribalta (PSC), el regidor d’Esports, Josep Randos, el jugador Sergi Barjuan i el seu pare, Joan Barjuan, impulsor del trofeu; i Enric Birosta, Juan Martínez i Lluís Callejón, en representació del CF les Franqueses, CF Bellavista Milán i CE Llerona.

El regidor d'Esports va ser l'encarregat de donar la benvinguda als assistents assenyalant que "ens trobem amb un torneig consolidat que té elements excepcionals i solidaris com la donació de la recaptació del torneig a entitats locals de les Franqueses". Precisament, aquesta és la principal novetat de l'edició d'enguany. Joan Barjuan va explicar que d'aquesta forma es vol motivar als clubs i reconèixer a l'hora la seva tasca "especialment amb el futbol base".

Barjuan va dir que s'ha triat en primer lloc el CF les Franqueses perquè actualment és el conjunt que milita en una categoria més alta. El proper any la recaptació es destinarà a l'equip que quedi més ben classificat a la lliga entre el Bellavista Milán i el Llerona, donat que tots dos competeixen a la mateixa categoria; i el tercer any a l'equip restant.

Continuïtat i premi per als clubs locals
L'exfutbolista del FC Barcelona i actual entrenador del juvenil blaugrana va destacar la continuïtat del trofeu en una etapa com l'actual pel que significa d'ajut al futbol base dels clubs locals, reforçat ara amb aquest donació dels beneficis. "Hem pensat que donar aquesta aportació és com un premi a la tasca que fan", va apuntar Sergi Barjuan. Pel que fa als equips participants, encara que no repetirà el FC Barcelona,  Barjuan va assenyalar que es comptarà amb el primer equip del CE Sabadell i amb el CE Hospitalet; aquest segon amb un 99 per cent de possibilitats perquè encara no s'ha pogut confirmar.

Torneig preliminar el 2 de setembre i trofeu el 8 de setembre
Després dels parlaments es va procedir, amb la presència d'Enric Birosta, Juan Martínez i Lluís Callejón, al sorteig dels aparellaments del torneig preliminar i del trofeu, que es jugarà el dijous 2 de setembre i el dimecres 8 de setembre respectivament. L'ordre dels partits va queda definit de la següent manera:

Torneig preliminar, 2 de setembre
A les 19.30 h. CE Les Franqueses - CF Bellavista Milán
A les 20.30 h. CE Llerona - Perdedor primer partit
A les 21.30 h. CE Llerona - Guanyador primer partit

IX Trofeu Sergi Barjuan, 8 de setembre
A les 19 h. CE Sabadell - Guanyador torneig preliminar
A les 20 h. CE Hospitalet - Guanyador torneig preliminar
A les 21 h. CE Sabadell - CE Hospitalet

Edicions locals