L'eix de l'handbol i el Palau

Editorial

Si hi ha un equipament que, en aquest curs, ha estat protagonista de l'actualitat i els grans esdeveniments a Granollers és el Palau d'Esports, seu del BMG i equipament indispensable perquè la ciutat hagi sigut seu del Mundial Femení d'Handbol, de la competició de veterans europea i, el darrer cap de setmana, de la recuperada Granollers Cup, el torneig d'handbol base més important del sud d'Europa.

I és que després de l'obligatòria aturada pandèmica, el pavelló olímpic –entre altres equipaments– i la ciutat han pogut tornar a rebre milers d'esportistes d'arreu. Novament, s'ha demostrat la capacitat d'organització i el bon estat de salut de l'handbol local, que ha tornat a tancar la Cup amb títols –del júnior i juvenil masculí del BMG–.

Ara que es commemoren els 30 anys dels Jocs Olímpics que van propiciar el Palau, és bo recordar què ha aportat aquest equipament. A banda de l'ús esportiu, en pandèmia també va ser punt de vacunació i va acollir el Cantània –arran de la necessitat per les restriccions sanitàries d'un espai més ampli–. Potser algun dia el Palau pot recuperar també un protagonisme cultural –en el record un Trobadors i Joglars–. Somiar concerts de gran format, no només a Barcelona.  

Edicions locals