Primer pas

Editorial

L'obertura dimecres del primer servei al nou Centre de Salut del carrer Girona posa fil a l'agulla al rescabalament d'un dèficit històric de serveis sanitaris al Vallès Oriental, que s'agreujava ja fa 18 anys quan la Policlínica deixava de prestar serveis per a la sanitat pública i, finalment, tancava.

La Generalitat llavors es comprometia a trobar una solució per no col·lapsar els hospitals de la comarca, que durant anys, i especialment el de Granollers, han hagut de fer esforços per entomar la mancança de suficients equipaments sanitaris.

L'Hospital General obria per donar resposta a la ciutadania el servei d'urgències provisional a l'avinguda del Parc. Aquest servei hi ha funcionat fins aquest dimecres, quan finalment el nou edifici dels terrenys de l'antiga Policlínica obria les portes amb una primera fase de desplegament de serveis assistencials –amb el Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP)–. Ha trigat, però és un primer pas per posar remei a un greuge que durant anys ha patit Granollers i el Vallès Oriental.

Edicions locals