Les incongruències de la Covid

Editorial

El diferent barem de prudència entre el mercat dels dijous de Granollers i altres mercats més petits –com la Llotja del Disseny i la fira d'artesans– i, sobretot, les activitats culturals que s'havien previst en el marc de la programació del (Parèntesi) ha suscitat el malestar d'entitats, promotors i empreses afectades per la cancel·lació d'aquests darrers esdeveniments.

Després que la setmana passada la Generalitat decretés mesures addicionals a Granollers, les Franqueses i Canovelles per aturar el creixement de l'índex de contagis, l'Ajuntament va decidir anul·lar les activitats in extremis, el mateix dia que havien de començar amb l'argument que no es podien garantir les distàncies en els accessos als espais que s'havien preparat per acollir-les.

En canvi, no només el mercat setmanal, sinó els principals eixos comercials s'omplen de compradors i vianants. Granollers volia amb el (Parèntesi) donar suport al sector cultural i el reivindicava com un "exercici de valentia amb responsabilitat". Finalment, però, s'ha arronsat i la cultura ha tornat a ser l'ase dels cops.

Edicions locals