Setembre negre

Editorial

Hi ha notícies que no es voldrien escriure mai. Aquest setembre Granollers sortia al mapa de successos dels mitjans generalistes per uns aiguats que, per sort no deixaven danys personals, però que dos dies després contribuïen a fer aflorar un drama personal. Es descobria el cos d’una dona, que havia
desaparegut al juliol, i que presentava signes de violència. Un cas encara per resoldre però que suma una mort més al macabre comptador d’una societat masclista.

Amb la ciutat encara assimilant-ho, dilluns un accident de trànsit colpia de nou la ciutadania de Granollers i les Franqueses. Dos nois de 19 anys perdien la vida a l’AP-7, a Vallgorguina, i dos més resultaven ferits. Tots ells vinculats a una de les grans entitats de la ciutat, el Balonmano Granollers. Cada víctima a la carretera és un drama, però la joventut i la implicació social d’aquests joves ha convertit la tragèdia encara més en un dol col·lectiu.

Per això, més que un editorial, em volgut fer un escrit de condol i un gest, petit però sincer, de suport a totes les famílies i amics de les víctimes.

Edicions locals