Nissan va vendre vuit de cada deu crossovers electrificats durant el 2022

La marca va tancar l'any 84.645 vehicles electrificats venuts, un 19,1% més que l'any anterior

Aparador

Nissan va vendre vuit de cada deu crossovers electrificats durant el 2022
Nissan va vendre vuit de cada deu crossovers electrificats durant el 2022

Bruno Mattucci, director general de Nissan Iberia, ha fet balanç del 2022 i s'ha mostrat optimista de cara al 2023 gràcies a les importants novetats tecnològiques i de producte que la marca ja va posar al mercat l'any passat. "No és només que tinguem la gamma de crossovers electrificats més jove i completa del mercat, sinó que posem a disposició del gran públic tecnologia única i exclusiva de Nissan, com l'e-POWER i l'e-4ORCE", diu Mattucci.

Respecte a l'exercici anterior, el mercat de turismes i tot terrenys va vendre 813.396 unitats a Espanya, un 5,4% menys que l'any anterior. "El 2022 ha estat un any complicat per a les vendes d'automòbils per la guerra d'Ucraïna, l'augment dels costos energètics i de carburants, l'increment de la inflació i els tipus d'interès i la persistent crisi dels microxips". Per al 2023, alguns d'aquests factors es mitigaran, però altres es mantindran, de manera que la primera part de l'any continuarà sent complicada. No obstant això, diu Mattucci, "des de Nissan som optimistes, perquè tenim producte i tecnologies noves per oferir als nostres clients".

El 2022 es va tancar amb 84.645 vehicles electrificats venuts, un 19,1% més que l'any anterior, una quota de mercat a Espanya propera a l'11%. Per la seva banda, la quota electrificada de Nissan en la gamma de crossovers va ser del 80% a l'Estat, fet que "demostra el compromís de Nissan per la sostenibilitat". És molt probable, a més, que aquest percentatge superi el 95% a Espanya aquest mateix any. Per assolir aquest objectiu, Nissan comptarà amb una gamma de crossover totalment electrificada i renovada, amb una oferta de serveis amb el focus en el client particular i empresa.

Nissan Granollers - MAAS Santi Enrique
carretera del Masnou, km 15,2 · Granollers
Tel. 93 860 18 53 · www.maas.es

Edicions locals