Abacus ofereix una àmplia selecció de joguines en català per a la campanya de Reis

La cooperativa també aposta per jocs innovadors i educatius que potencien la creativitat en l’àmbit de la ciència i l’STEAM

Aparador

Les botigues Abacus ofereixen una gran selecció de joguines en català
Les botigues Abacus ofereixen una gran selecció de joguines en català

Aquest any els Reis d’Orient podran portar joguines i llibres en català als nens i nenes gràcies a l’àmplia oferta de productes de qualitat, innovadors, al preu mínim i en català que es pot trobar a les botigues d’Abacus. L’objectiu és oferir als més petits però també als adolescents i joves eines per jugar, llegir i socialitzar en català davant les preocupants dades que alerten d’una davallada de l’ús del català al carrer i a les escoles. Els experts i expertes assenyalen la importància de la llengua com a eina de comunicació en el joc, per consolidar i normalitzar-ne l’ús.

Com a referent en la venda de joguines en català, l’equip d’expertes joguinòlogues de la cooperativa ha preparat una àmplia selecció de joguines en aquesta llengua que ocupen un espai destacat a totes les botigues d’Abacus d’arreu del país i també a la botiga online. Destaquen els jocs simbòlics, creatius, de construcció i els jocs de taula. D’aquests darrers Abacus en ven d’exclusius en català. Els jocs de taula Emotio, Sushi go o Mascotes són alguns dels jocs més destacats. També es poden trobar en català jocs innovadors i educatius que potencien la creativitat en l’àmbit de la ciència i l’STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques en les sigles en anglès) com per exemple el Laboratori de Química, de venda en exclusiva a Abacus.

Abacus és una cooperativa experta, des de fa més de 50 anys, en la venda de productes educatius i joguines de qualitat i referent indiscutible de les famílies que busquen jocs creatius, de construcció, de taula i en català. A banda de joguines, a les llibreries Abacus també s’hi pot trobar el catàleg més ampli de llibres i còmics de temàtica infantil i juvenil.

Durant la campanya de Reis, Abacus manté l’acció solidària en favor de l’ONG Open Arms. Fins al dia 5 de gener, els socis i clients que ho desitgin podran disposar, fent un donatiu d’1 euro, del servei d’embolicar regals que hi haurà a les botigues. Aquests donatius aniran íntegrament a l’ONG Open Arms. També hi haurà recollida de joguines per part de la Creu Roja a les botigues d’Abacus perquè cap infant es quedi sense joguines.

Sobre Abacus cooperativa

Fundada l’any 1968, Abacus és una cooperativa que crea i distribueix continguts educatius i culturals de qualitat amb l'objectiu de transformar la societat. Compta amb una xarxa de 48 botigues a Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears, és líder en comercialització de llibres, papereria i material escolar i té una important posició en la venda i distribució de joguines. La cooperativa compta amb 20 marques editorials i diverses divisions de creació de continguts educatius i audiovisuals.

Abacus és una comunitat dinàmica i en creixement amb més d'1 milió de socis de consum i més de 700 socis de treball que potencia un model de gestió cooperatiu sòlid, rendible i eficient propietat de la gent.

 

Edicions locals