BMW X1 i iX1: versatilitat i funcionalitat

Més presència visual i un aspecte robust; l'estil inconfusible de la gamma X de BMW

Aparador

BMW X1 i iX1: versatilitat i funcionalitat
BMW X1 i iX1: versatilitat i funcionalitat

El model d'accés a la gamma de BMW X és ara més atractiu que mai. En la seva tercera generació, el nou BMW X1 té un disseny més prominent, un espai més gran, digitalització avançada i, per primera vegada, un sistema de propulsió totalment elèctric. Al nou BMW iX1, el plaer de conduir i la versatilitat més moderna s'uneixen a la mobilitat sense emissions. Un nou sistema de control i operació amb el sistema operatiu BMW 8 i la pantalla corbada, així com una selecció molt més àmplia de sistemes intel·ligents d'assistència a la conducció i a l'aparcament. Aquest és el caràcter avantguardista d'aquest SAV per al segment compacte prèmium.

Amb un aspecte robust i la seva versatilitat, el nou BMW X1 permet gaudir d'una autèntica experiència de llibertat i independència tant en el dia a dia com en els viatges de llarga distància. El disseny progressiu i la sofisticada atmosfera de l'interior, així com un equipament de sèrie molt més ampli en comparació del model que substitueix, subratllen el seu caràcter prèmium.

En el seu llançament –fa poques setmanes– es pot triar entre un motor de gasolina i un altre dièsel, uns motors que van associats de sèrie a una caixa de canvis Steptronic de set velocitats amb doble embragatge, i la potència es transfereix a l'asfalt a través de l'eix davanter.

A aquests motors el segueix immediatament el BMW iX1 xDrive30, totalment elèctric (consum elèctric combinat al cicle WLTP: 18,4 · 17,3 kWh/100 km i emissions de CO2: 0 g/km al cicle WLTP; xifres basades en la fase actual de desenvolupament del cotxe), així com un parell de models híbrids endollables i dues variants més de propulsió convencional amb tecnologia d'híbrid mitjà (mild hybrid) de 48V.

El nou BMW X1 es fabrica a la planta de BMW a Ratisbona, on per primera vegada surten d'una mateixa línia de muntatge models amb motor de combustió, sistemes híbrids endollables i versions amb propulsió totalment elèctrica.

El BMW iX1 ofereix l'experiència del plaer de conduir sense emissions en un segment de vehicles que creix a tot el món, per la qual cosa permet que aquesta experiència sigui accessible a un públic molt ampli. El SAV compacte equipat amb la darrera tecnologia BMW eDrive dona un gran impuls a la implantació de la mobilitat elèctrica. Les millores en matèria de sostenibilitat en comparació amb el model anterior no només poden atribuir-se al gran treball d'electrificació, sinó també al major ús d'energia verda, tant en la producció com en la cadena de subministrament, i en les quantitats més grans de matèries primeres secundàries i materials naturals utilitzats.

Pel que fa al disseny, destaca un tractament modern de les superfícies, més presència visual i un aspecte robust amb l'inconfusible estil de la gamma X de BMW. A més, l'interior té un ambient modern i versàtil, i disposa de climatitzador automàtic bi-zona, volant esportiu de cuir i el BMW Maps de sèrie.

Els nous models estan disponibles a BMW Automòbils Pruna.

BMW - Pruna Motor
carretera C-17, km 19,060
Granollers - Tel. 93 861 89 23
prunamotor.concesionariobmw.es

Edicions locals