Mazda presenta el nou model CX-60

El que distingeix el nou model de Mazda d'altres SUV de mida mitjana és la senzillesa del seu disseny

Aparador

Mazda presenta el nou model CX-60
Mazda presenta el nou model CX-60

Elaborat pels mestres Takumi, el nou Mazda CX-60 representa tot allò que distingeix la marca Mazda des de fa més de 100 anys. La nova arquitectura, juntament amb les noves tecnologies centrades en el conductor, pot incorporar tracció a les quatre rodes per oferir una conducció esportiva immillorable. Aquest és el fruit del llegat japonès, el nou Mazda CX-60.

A Mazda, Jinba Ittai és la connexió única entre un cotxe i el conductor. L'interior s'ha dissenyat com una extensió del propi cos, oferint una experiència de conducció única, intuïtiva i estimulant. Al nou Mazda CX-60 es pot viure la sensació Jinba Ittai com mai fins ara. En paraules del responsable del programa, Yoshiyuki Wada, "és un cotxe que voldràs conduir sempre". Al volant del Mazda CX-60, la seva conducció desperta immediatament les emocions. Els mestres Takumi japonesos s'esmercen a crear l'experiència de conducció perfecta, amb interiors més amplis, un disseny centrat en el conductor i un fàcil accés a tots els controls.

Rendiment i motoritzacions

Perfecte per recórrer llargues distàncies i remolcar càrregues pesades, el nou Mazda CX-60 està disponible també amb un motor dièsel de 3,3 litres i 6 cilindres en línia de gran eficiència. Com a híbrid endollable, un motor de gasolina de 2,5 litres i un motor elèctric ofereixen una conducció apassionant.

D'altra banda, el que distingeix el nou Mazda CX-60 d'altres SUV de mida mitjana és la senzillesa del seu disseny. Els mestres Takumi han concebut cada detall i cada element per reforçar la sensació d'unió amb el cotxe. Així, està dissenyat per ser una extensió del conductor. El sistema de personalització del conductor reconeix l'ocupant i ajusta automàticament la posició del seient, el head up display i els retrovisors per oferir una experiència de conducció òptima i adaptada a cadascú.

Híbrid endollable

El nou Mazda CX-60 és el primer model que s'ofereix com a híbrid endollable. Ho dona tot en termes de potència, autonomia i consum de combustible. A més de la tranquil·litat de conduir un cotxe amb un impacte ambiental més baix, la bateria també té una garantia de 8 anys. A més, també hi ha la possibilitat de triar un motor dièsel amb tecnologia Mild Hybrid de sis cilindres en línia i 3,3 litres, que dona sensació d'equilibri i vibració mínima dels motors de sis cilindres en línia, un baix nivell d'emissions, gran eficiència de combustible fins i tot a altes revolucions.

Midocar 2010
carretera C-17, km 19,060
Granollers
Tel. 93 861 89 12

Edicions locals